IIII Digitoimisto

Visuaaliset ilmeet ja markkinointimateriaalit

Yhtenäinen, yrityksesi toimintaan ja tyyliin sopiva logo tai tuotemerkki, värimaailma ja visuaaliset elementit antavat uskottavan kuvan asiakkaillesi ja luovat pohjaa kasvattaa brändi-identiteettiä. Suunnittelemme yrityksen visuaalisen ilmeen ja sitä noudattavat markkinointimateriaalit kuten käyntikortit, esitteet, flyerit, rollupit ja muut messutarpeet.

Yrityksen visuaalinen ilme

Luomme tai uudistamme yritykselle graafisen ilmeen, joka toistuu johdonmukaisesti eri markkinointimateriaaleissa, kuten käyntikorteissa, esitteissä ja nettisivuilla. Valokuvauspalvelumme tarjoavat erinomaisen lisän visuaalisen ilmeen suunnittelulle, koska voimme samalla ottaa ilmettä tukevat tuote- tai henkilökuvat.

Markkinointi­materiaalit

Digiratkaisujen lisäksi taitamme myös perinteisiä printtipohjaisia markkinointimateriaaleja, kuten käyntikortit, esitteet, flyerit, rollupit ja kuvastot. Toteutamme myös Powerpoint- ja dokumenttipohjia sekä datan visualisointia. Perinteinen, jaettava markkinointimateriaali puolustaa paikkaansa esimerkiksi messuilla tai yritystapahtumissa.

Voimmeko olla avuksi?

 

050 592 1251

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viesti(*)
Mitä asiasi koskee

Nimi(*)
Muista antaa nimesi

Yritys
Invalid Input

Puhelin

Email(*)
Invalid Input

Sähköposti(*)
Sähköposti on pakollinen

* Pakollinen tieto